Tietoa meistä

PC-Online on vuonna 2018 perustettu, Destr Oy:n (2817127-1) kuluttajamyyntiin suunnattu verkkokauppa.

Tänä aikana on jo yli 6500 asiallista ja siistiä käytettyä konetta löytänyt kauttamme uuden omistajan ja tyytyväisyys on ollut ilmeistä, koska useat asiakkaamme ovat palanneet takaisin, jotkut jopa useampaankin kertaan ja ostaneet koneet myös muille perheenjäsenilleen, tms.

PC-Onlinen noutopiste sijaitsee Helsingissä, Kulosaaren ostoskeskuksen alakerrassa, mutta kaupankäynnin luonteen vuoksi (verkkokauppa), emme pidä yllä varsinaista myymälää, vaan noutopiste on ensisijaisesti tarkoitettu vain tuotteensa tilanneille asiakkaille, jotka haluavat noutaa tuotteensa itse. Tomitustapana suosimme kuitenkin postitoimituksia, koska päivittäistoimintomme sijaitsee ulkona pääkaupunkiseudusta.

Verkkokaupassa esilletuotuja konemalleja on aina hyllyssä enemmän, kuin yksi ja konesaldot tulevat näkyviin vasta, kun myynnissä olevan konemallin varastosaldo alittaa 10 kpl, joten kiirettä ei tarvitse pitää, jos saldo ei ole näkyvissä.

Kannattaakin vertailla hintoja rauhassa ja tehdä valinta vasta sitten.

Yritämme pitää huolen siitä, että pystymme aina tarjoamaan tuotteemme kaikkein kilpailukykyisimpään hintaan, kuten olemme tähänkin asti onnistuneet tekemään.

/ Juha Kurikka

PC-Online