Takuuhuolto, vaihdot ja palauttaminen

Takuu

PC-Online myy pääsääntöisesti 3-5 vuoden ikäisiä käytettyjä yritystietokoneita.

Toimittamillamme koneilla on 12 kuukauden takuu, joka alkaa toimituspäivästä.

Huomaathan, että käytettyjen kannettavien tietokoneiden akut ovat myös käytettyjä, eikä koneen mukana tuleva, kuluttajansuojalain mukainen takuu kata akun normaalia kulumista. Ellei ilmoituksessa muuta erikseen mainita, akun kestoksi on arvioitu vähintäin 2-3 tuntia

Jos tuotteessa on kuluttajansuojalain tarkoittama virhe, on ostajalla oikeus hyvitykseen.

Ensijaisesti kuitenkin pyrimme korjaamaan virheen tai vaihtamaan tuotteen vastaavaan virheettömään tuotteeseen. Toissijaisesti voimme neuvotella virheen hyvittävästä alennuksesta. Kaupan purku on vasta viimeinen vaihtoehto.

Kiistatilanteissa myyjä pidättää itsellään oikeuden kaupan purkuun, jolloin ostajalle palautetaan tuotteesta myyjälle maksettu summa.

Takuun aikana tehty huolto ja lähetyskulut huollon ja ostajan välillä ovat ilmaisia. Vaihdetun, tai korjatun tuotteen takuu jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti. Mikäli asiakas on itse tehnyt muutoksia koneen kokoonpanoon, tai on tietoisesti erehdyttänyt takuun aikana myyjää korjaamaan oman toimintansa aiheuttamat virheet, veloitamme siitä tuntihinnaston mukaisen veloituksen, 85€-tunti.

Muista ottaa varmuuskopio tärkeistä ja henkilökohtaisista tiedoista ennen, kuin lähetät koneen huoltoon!

PC-Online ei ole vastuussa hävinneistä ohjelmista tai tiedoista.

Ennen koneen toimittamista takuuhuoltoon, ota yhteyttä PC-Onlinen puhelinnumeroon +358409304262, ja kerro viasta. Joissain ongelmatilanteissa voimme auttaa jo puhelimitse.

Takuuhuoltoon tuotteen voi palauttaa tuote huolellisesti pakattuna Postin asiakaspalautuksena ilmaiseksi.

Palautus ja vaihto

Yksityisasiakkailla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Huomaa, että tavaraa ei saa ottaa käyttöön. Varmista siis jo ennalta, että tuote on tarkoitukseesi soveltuva.

Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että ostajana on yritys. Kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä.

Etämyynnissä ei ole kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti peruuttamisoikeutta, mikäli ostettu tuote on valmistettu tai muunneltu asiakkaan toiveiden mukaan eikä sitä voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota.

Jos asiakas peruttaa sopimuksen, PC-Online palauttaa asiakkaalle tuotteen hinnan, ilman toimituskuluja.

Palautus tapahtuu asiakkaan ilmoittamalle suomalaiselle pankkitilille viiden arkipäivän kuluessa siitä kun palautettu tuote on saapunut PC-Onlinelle.


Huomaa myös.

Huoltoon tulevat tuotteet on pakattava huolellisesti ennen lähetystä.

Takuu raukeaa, mikäli tuote vaurioituu postissa lähettäjän huolimattomuuden vuoksi.