Tietoa koneiden kuntoluokituksesta

Pääsääntöisesti kaikki myytävät koneet ovat kunnoltaan siistejä, hyvin pidettyjä ja kuntotarkastettuja.

Kannettavien tietokoneiden mukaan tulee aina koneeseen kuuluva virtalähde.

Jos ilmoituksessa ei ole erityistä mainintaa puutteista, tai muusta viasta, kuuluu kone kuntoluokaltaan luokkaan A.

Tietoa käyttämästämme kuntoluokituksesta.

A Siisti, hyvin pidetty kone, jossa saa olla vain vähäisiä normaaleja käytönjälkiä, kuten aavistus kiiltoa näppäimistössä, tai kämmentuessa, kuten yleensäkin voidaan siististikin pidetyltä koneelta odottaa.

A – Asiallinen, hyvin pidetty kone, jossa voi olla tyypillisiä, normaaleja käytönjälkiä, kuten hieman kiiltoa näppäimistössä, kämmentuessa, hiiritasossa, kannessa, tai rungossa. Virheestä on maininta koneen kuvauksessa.

B Siisti ja käyttökelpoinen kone, jossa jokin puute, tai virhe, normaalin kuluman lisäksi. Näissä koneissa virhe on aina sisälletty koneen kuvaukseen.

C Käyttökuntoinen kone, jossa jokin erityinen kosmeettinen vika, tai vaurioita rungon rakenteessa. Näissä koneissa virhe on aina sisälletty koneen kuvaukseen.

Tietoa akuista – Käytettyjen kannettavien akut ovat myös käytettyjä, eikä koneen mukana tuleva, kuluttajansuojalain mukainen takuu kata akun normaalia kulumista. Ellei ilmoituksessa muuta erikseen mainita, akun kestoksi on arvioitu vähintäin n.2 tuntia, mutta useimmiten käyttöaikaa on toki enemmän.